Bemutatkozás

A Partyszendvicsek.hu ügyel a minőségre, az első osztályú alapanyagokra, a látványra, és hogy az általunk készített szendvicsek könnyű, ínycsiklandozó szendvicsek legyenek vendégeink számára, mely megalapozza egy esetleges rendezvény hangulatát. Ha a Partyszendvicsek.hu-t választják vendégeink, garanciát kapnak a nemzetközi tapasztalatokkal rendelkező, kiváló szakácsaink által elkészített szendvicsek ízletes, látványos íz harmóniájára, melyek elengedhetetlen egy esküvőn, születésnapon, névnapon, gyerekzsúron, céges rendezvényen, legénybúcsún, ballagáson, szalagavatón, meglepetés bulin, karácsonykor, szilveszterkor, vagy akár húsvétkor. Számtalan féle szendvics áll vendégeink rendelkezésére, melyek 100%-ban hazai termékekből készülnek. Ezért a Partyszendvicsek.hu a legjobb választás! Hidegtálak készítését is vállaljuk melyeket ezen az oldalon vagy a Premiumhidegtal.hu oldalunkon bővebb kínálattal találják kedves vendégeink.

Miért válassza a Partyszendvicsek.hu-t?

Mert szakácsaink a legjobb külföldi hotelek, éttermek alkalmazottjaiként tettek szert tudásukra, így már az alapanyagok kiválasztásánál törekszenek a minőségre és frissességre, 100%-ban magyar termékekkel dolgozunk, így nálunk készülnek a legjobb szendvicsek, hidegtálak az országban. Vannak, akik nem fogyaszthatnak bármit (pl. mogyoró, paprika, tej termékek, cukorbetegség, stb.), az alkalmazottaink figyelnek az ilyen részletekre is, előzetes egyeztetéssel megoldunk bármit. A Partyszendvicsek.hu-nál fontos az Ön kényelme, továbbá az, hogy elégedett legyen a választott szendvics vagy akár hidegtál terén. Ha a legjobb szendvics, akkor Partyszendvicsek.hu!

A Partyszendvicsek.hu csapat megbízhatóságáról

A szendvicseinket és más ételeinket készítő csapatunk profi, összehangolt, precíz munkát végez, mely gyors, kiváló, pontos szolgáltatást képes nyújtani, mely a legfontosabb egy esetleges születésnap, céges rendezvény, esküvő vagy bármely buli alkalmával. A szendvicsek összetétele igény szerint módosítható. Számunkra minden Vendégünk fontos a legkisebb születésnaptól a legnagyobb esküvőig. Megbízhatóságunk abból áll, hogy szigorú minőség ellenőrzési rendszert vezettünk be, így a konyhánk felszerelésétől kezdve, szakácsaink minősítésén át, a visszajelzések kezelésén keresztül mindenben a profizmusra törekszünk! Ha panasza lenne a megrendelt szendvicsekre, ételre, garantáltan kivizsgáljuk észrevételét.

Miért a legjobb választás szendvicset szervírozni egy partyn?

Mert nagyon guszta látvány, pár perc alatt elfogyasztható, alkohol mellé is kiválóan illik. Jól feldob akár egy kis összejövetelt is. Önök is és minden rokonuk, barátjuk, vendégük garantáltan elégedett lesz ha a mi szendvicseinket fogyasztják.